ERVAREN EN ONAFHANKELIJK BOUWADVIESBUREAU

Flexibiliteit, inlevingsvermogen en gezond verstand voeren bij ons de boventoon. We geven eerlijke adviezen en ontwerpen huizen en bedrijfspanden die mooi en vooral functioneel zijn. Door onze bouwkundige kennis en vijftien jaar ervaring krijg je praktische ontwerpen die ook echt volgens tekening gebouwd kunnen worden.

..

DUURZAAM EN ENERGIEZUINIG

Een (ver)bouwproject kost geld, maar er valt ook te verdienen. Kies voor duurzame bouwmaterialen en pas energiezuinige oplossingen toe, twee zaken die zich op de lange termijn terugverdienen. Door de transitie van gas naar andere energiebronnen zijn installaties tegenwoordig complexer. Wij kunnen je adviseren en het aanvragen van subsidies voor energiezuinige maatregelen voor je verzorgen.

ONAFHANKELIJKE PARTIJ

Wij zijn een onafhankelijke partij en op basis van ons advies kun je een degelijk bouwplan maken, waarin wensen en haalbaarheid optimaal zijn afgestemd. Naast advisering kunnen wij als erkend bouwkundig opzichter ook het totale bouwproject verzorgen.


Niels Ravenhorst over zijn werk: “Ik vind het mooi om de wensen van onze klanten te vertalen naar een passend ontwerp.”

..

Onze uitgelichte projecten

HOE KUNNEN WIJ JOU HELPEN?

Wil je weten wat Bouwbureau Ravenhorst voor jou kan betekenen? Vul je gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met jou op...