Havezate Es

Aan de rand van Hardenberg heeft de gemeente nieuwe kavels ontwikkelt voor het bouwen van vrijstaande woningen. De eerste fase van het plan ‘Havezate Es’ bevat 40 kavels, waarvan er 34 zijn bestemd voor het bouwen van uw droomvilla!

De ruime kavels, variërend van 600 tot 2200 m2, bieden ruimte voor een villa van maximaal 1000 m3, of 1250 m3 wanneer de kavel groter is dan 1500 m2. Bouwbureau Ravenhorst helpt u graag met het ontwerpen van uw landelijke woning! 

Gezien de ligging van het plangebied, in de buurt van Collendoorn, zal het karakter van de Havezate Es een soort buurtschap worden. De nieuw te bouwen woningen zullen dan ook een landelijk karakter krijgen, zoals bijvoorbeeld een boerderij, schuurwoning of een landhuis. Bouwbureau Ravenhorst heeft al diverse mooie boerderijen, schuurwoningen en landhuizen mogen tekenen. Hierbij luisteren we zowel naar de wens van de klant, als naar de eis van de gemeente. 

Wanneer het ontwerp naar uw zin is, verzorgen wij voor u de omgevingsvergunning. Wij geven advies op het gebied van constructies, duurzaamheid en bouwbesluit. Hiervoor verzorgen wij de nodige rapporten en berekeningen. Zo kunt u uw eigen woning bouwen! Wenst u meer begeleiding? Wij kunnen de bouw begeleiden en adviseren bij keuzes die tijdens het bouwproces gemaakt moeten worden!


Impressies